Την Κυριακή 7/4, η PUMA σε συνεργασία με τον training ambassador Ηλία Γκότση, διοργάνωσε μια ιδιαίτερη προπόνηση… αυστηρά για γυναίκες!

Το ραντεβού δόθηκε στις 12 π.μ. και οι τέσσερις κληρωθείσες νικήτριες που προέκυψαν μέσα από τα social accounts της PUMA, συναντήθηκαν με τον Ηλία Γκότση στο γυμναστήριο Need For Fitness

Το ασκησιολόγιο; Απαιτητικό! Η διάθεση όμως ήταν άκρως ανεβασμένη. Το #teamPUMA εξοπλισμένο με τα topperformance αθλητικά ρούχα της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας ήταν έτοιμο να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να ολοκληρώσει το session ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Με επίκεντρο τη γυναίκα και την ανάγκη για personalized τρόπους άθλησης, ο ίδιος ετοίμασε το πρόγραμμα αποκλειστικά σε functional και crosstraining ύφος με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση του κλειστού group

Ο κοινός στόχος για μια ολιστική training εμπειρία ένωσε την ομάδα για περίπου 60 λεπτά γεμάτα ενέργεια, επιμονή και αφοσίωση απογειώνοντας τη θηλυκότητά τους. Ο Ηλίας ολοκλήρωσε με επιτυχία την προπόνηση με τις νικήτριες απογειώνοντας τον γυναικείο δυναμισμό.

Στο τέλος, η διάθεση χαλαρή και το κλίμα ιδανικό για τις καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες μιας ξεχωριστής και ταυτόχρονα ιδιαίτερης ημέρας.