MB.02

Second time around, για τα μοναδικά και πολυαναμενόμενα παπούτσια του Lamelo Ball!

Η PUMA και ο Lamelo Ball σας ταξιδεύουν για άλλη μία φορά σε δια γαλαξιακές περιπέτειες με το νέο signature shoe, MB.02. Το ανανεωμένο drop της πολυαγαπημένης σειράς του NBA star υπόσχεται σχεδιασμούς και επιδόσεις από ένα άλλο σύμπαν.
Το μαγικό MB.02, ενσωματώνει ταυτόχρονα πρωτοποριακές πινελιές από το off-court style του διάσημου NBAer, συνδυάζοντάς τες με κορυφαίες τεχνολογίες. Τα θεμέλια της νέας σιλουέτας, έρχεται να θέσει η ενδιάμεση σόλα του αφρού NITRO. Η σόλα μιμείται τις μοναδικές ικανότητες των χαρακτηριστικών φτερών του Lamelo, δίνοντάς σας μέγιστη ώθηση για κάθε άλμα και διασκελισμό. Στον unique σχεδιασμό της σόλας έρχεται να δέσει και το φαντασμαγορικό επάνω μέρος του MB.02, που με μεταλλικές λεπτομέρειες κάνει σίγουρα standout σε ένα κατάμεστο γήπεδο.
Λάβετε μέρος στο RAFFLE για να έχετε μία ευκαιρία να αγοράσετε το most-wanted MB.02!

REGISTER FOR THE RAFFLE
1. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.
2. Συμμετοχή στο Raffle έχουν τη δυνατότητα να λάβουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
3. Γίνεται δεκτή μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο. Διπλότυπες συμμετοχές θα διαγράφονται.
4. Οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται μέσω email για την έκβαση του αποτελέσματος του Raffle καθώς και για τον τρόπο και τις ημερομηνίες παραλαβής του sneaker.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΤΟ RAFFLE?
1. Συμπληρώνω τη φόρμα συμμετοχής
2. Εφόσον κληρωθώ λαμβάνω με τη λήξη του raffle ενημερωτικό email με τους τρόπους παραλαβής.
3. Κατά την παραλαβή μου αποπληρώνω το προϊόν.

Days
Hours
Minutes
Seconds
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΛΗΞΑΝ!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 

Η προώθηση διεξάγεται από την εταιρεία  «SPORTSWIND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ» και δ.τ. «SPORTSWIND S.A» που εδρεύει στoν Δήμο Αλίμου Αττικής (Λεωφόρος Ποσειδώνος αρ. 77, ΤΚ 17455) (η «Διοργανώτρια») κατά τη χρονική περίοδο από 26 έως 28 Οκτωβρίου 2022. Η προώθηση συνίσταται στην διεξαγωγή  κληρώσεων (στο εξής οι «Κληρώσεις») για τη διευκόλυνση της αγοράς 49 συλλεκτικών ζευγαριών ανδρικών υποδημάτων (sneakers) Puma  MB0.2 στα μεγέθη  που αναφέρονται στη σχετική φόρμα συμμετοχής (στο εξής τα «Προϊόντα») αλλά δεν δημιουργεί σύμβαση πώλησης. Η αγοραπωλησία των Προϊόντων αποτελεί διαφορετική σύμβαση, η οποία υπόκειται στους όρους αγορών και επιστροφών της Διοργανώτριας. 

Αν επιλεγείτε μέσω οποιασδήποτε των Κληρώσεων αποκτάτε το δικαίωμα αγοράς του Προϊόντος που δηλώσατε. Οι Κληρώσεις θα αναδείξουν σαράντα επτά 49  δικαιούχους συνολικά (στο εξής οι «Δικαιούχοι»). Κάθε αγορά Προϊόντος από τον αντίστοιχο Δικαιούχο θα διενεργείται αποκλειστικά από το κατάστημα της Διοργανώτριας που βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής επί της Λεωφόρου Αγγέλου Μεταξά 40Α. (στο εξής το «Κατάστημα»). Αν δεν επιλεγείτε σε οποιαδήποτε Κλήρωση, δεν μπορείτε να αγοράσετε τα Προϊόντα.

2. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;

2.1 Οι Κληρώσεις δημιουργήθηκαν για τη διασφάλιση της δίκαιης διάθεσης των Προϊόντων σε όλους τους χρήστες/καταναλωτές, δεδομένου του ότι τα Προϊόντα έχουν παραχθεί από τον κατασκευαστή τους και διατίθενται από τη Διοργανώτρια στην Ελληνική αγορά σε πολύ περιορισμένο αριθμό.

2.2 Η συγκεκριμένη προώθηση είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω κατά το χρόνο συμμετοχής τους.

2.3 Με τη συμμετοχή τους στις Κληρώσεις, οι χρήστες/συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, καθώς και τις αποφάσεις της Διοργανώτριας που είναι τελεσίδικες και δεσμευτικές για όλα τα θέματα που άπτονται της προώθησης. Η δυνατότητα συμμετοχής εξαρτάται από την εκπλήρωση όλων των απαιτήσεων που ορίζονται στο παρόν.

2.4 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τερματίσει μια προώθηση η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, αν δεν μπορεί να λειτουργήσει, να διεξαχθεί ή να ολοκληρωθεί όπως έχει προγραμματιστεί.

3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

3.1 Προϋπόθεση έγκυρης συμμετοχής στις Κληρώσεις είναι οι συμμετέχοντες να:

(α) έχουν δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με όσα ορίζονται στον όρο 1 ανωτέρω

(β) έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα, 

(γ) έχουν συμπληρώσει και υποβάλλει τη φόρμα συμμετοχής που θα βρουν εδώ, καταχωρώντας τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνο επικοινωνίας, μέγεθος/νούμερο παπουτσιού. Κάθε συμμετέχων φέρει την ευθύνη για την εγκυρότητα των στοιχείων που δηλώνει και καταχωρεί. 

3.2 Οι συμμετοχές ισχύουν μόνο για το Προϊόν και το μέγεθος που έχει δηλώσει ο αντίστοιχος χρήστης και μόνον εφόσον υποβληθούν κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής της προώθησης του όρου 1.

3.3 Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο για κάθε Προϊόν, ανεξαρτήτως μεγέθους παπουτσιού. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή για λογαριασμό τρίτων. Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση συμμετοχών που έχουν ήδη υποβληθεί. 

4. ΠΩΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ;

4.1 Η Διοργανώτρια θα επιλέξει τους συμμετέχοντες με μία τυχαία κλήρωση ανά διαθέσιμο μέγεθος Προϊόντος ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές που έχουν δηλωθεί ανά μέγεθος. 

4.2 Οι Κληρώσεις θα διενεργηθούν ηλεκτρονικά στα γραφεία της Διοργανώτριας την 1Η Νοεμβρίου και ώρα 12.00, μέσω ειδικού λογισμικού, που δεν επιτρέπει την ανθρώπινη παρέμβαση. Αν για οποιονδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή οποιασδήποτε κλήρωσης κατά την ημέρα και ώρα αυτή, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ορισμού νεότερης ημέρας και ώρας διεξαγωγής αυτής με προηγούμενη, προ είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της. https://eshop.sportswind.gr/.

4.3 Οι πιθανότητες κλήρωσης για την αγορά οποιουδήποτε Προϊόντος εξαρτώνται από τον αριθμό των έγκυρων συμμετοχών που έχουν υποβληθεί και τη διαθεσιμότητα των μεγεθών. Οι Δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από τη Διοργανώτρια  εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών από την ολοκλήρωση κάθε Κλήρωσης. 

5. ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ;

5.1 Οι Δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αποκλειστικά και μόνον το Προϊόν που επέλεξαν. 

5.2 Η αγορά του Προϊόντος θα διενεργείται στο Κατάστημα και θα διέπεται από τους Όρους αγορών της Χορηγού. Η αγορά και παραλαβή του Προϊόντος τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόμισης από αυτούς στο Κατάστημα αναγνωριστικού δημόσιου εγγράφου, όπως δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή οποιουδήποτε άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία των Δικαιούχων.

5.3 Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Δικαιούχος αρνηθεί να αγοράσει ή παραλάβει ή δεν εμφανισθεί στο Κατάστημα για να αγοράσει το Προϊόν που επέλεξε εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από του χρόνου που θα ειδοποιηθεί σχετικά από τη Διοργανώτρια σύμφωνα με τον παραπάνω όρο  …4.3.., η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο Δικαιούχο και διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει ή να μη διαθέσει το Προϊόν κατά τη διακριτική της ευχέρεια, δεδομένου ότι θα έχει εκπληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Δικαιούχο αυτό.

5.4 Οι Δικαιούχοι φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναγραφή και αποστολή των στοιχείων τους που έχουν δηλώσει στη Διοργανώτρια. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής αναγραφή και αποστολή των στοιχείων του Δικαιούχου  παρέχει το δικαίωμα στη Διοργανώτρια να τον αποκλείσει από το δικαίωμα αγοράς του Προϊόντος κατά τους παρόντες όρους.

6. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

Κάθε Δικαιούχος μπορεί να αποκλεισθεί του δικαιώματος αγοράς του Προϊόντος που θα έχει επιλέξει, εφόσον συντρέξει έστω ένας από τους ακόλουθους λόγους:

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή παραβιάσει ή δεν πληροί οποιονδήποτε ή/και το σύνολο των όρων αυτών, οι οποίοι θεωρούνται όλοι τους ουσιώδεις,

–  λόγω κωλύματός του, δυνάμει των παρόντων Όρων,

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία της Διοργανώτριας με το Δικαιούχο, εντός της προθεσμίας του όρου 4.3. (η αδυναμία ειδοποίησης του Δικαιούχο θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση του αρμόδιου προς τούτο υπαλλήλου της Διοργανώτριας)

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παρουσιασθεί για να αγοράσει ή αρνηθεί να αγοράσει ή παραλάβει το Προϊόν που θα έχει επιλέξει ή δεν προσκομίσει τα αιτούμενα για την αγορά και παραλαβή του έγγραφα ταυτοπροσωπίας ή παρουσιασθεί εκπρόθεσμα για την αγορά ή παραλαβή του Προϊόντος αυτού ή προσκομίσει εκπρόθεσμα τα ως άνω στοιχεία.

– λόγω ανικανότητας του Δικαιούχου προς δικαιοπραξία.

7. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

7.1 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να σταματήσει ή/και να αρνηθεί την πώληση Προϊόντος σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα στην προώθηση εφόσον κρίνει, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, ότι ο εν λόγω συμμετέχων έχει επιχειρήσει να εξαπατήσει ή να κάνει κατάχρηση της διαδικασίας χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, προγράμματα/δέσμες ενεργειών που επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη υποβολή συμμετοχών, ή έχει επιδείξει οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά την οποία η Διοργανώτρια κρίνει ως ακατάλληλη. Η Διοργανώτρια μπορεί να προβεί στον αποκλεισμό χρηστών για διάφορους λόγους, στους οποίους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, απειλές, παρενόχληση, ενόχληση, προσβολή δημοσίας αιδούς, χρηστών ηθών ή οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που η Διοργανώτρια κρίνει ως ακατάλληλη.

7.2 Σε περίπτωση που η λειτουργία, η ασφάλεια ή η διαχείριση της προώθησης έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, απάτης, ιών ή άλλων τεχνικών προβλημάτων, η Διοργανώτρια δύναται, κατά τη διακριτική του ευχέρεια: (α) να ακυρώσει ή να τερματίσει την προώθηση, (β) να αναστείλει την προώθηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος και στη συνέχεια να επαναλάβει την προώθηση κατά τρόπο που να συνάδει καλύτερα με το πνεύμα των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ή (γ) να προβεί στην κλήρωση για το δικαίωμα αγοράς των Προϊόντων ανάμεσα στους χρήστες που είχαν υποβάλει συμμετοχή μέχρι τη στιγμή εμφάνισης του προβλήματος. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να αποκλείσει οποιοδήποτε άτομο αποδειχθεί ότι έχει παραποιήσει τη διαδικασία συμμετοχής ή τη λειτουργία της προώθησης, ή το οποίο ενεργεί κατά παράβαση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ή με ανήθικο ή ενοχλητικό τρόπο. Κάθε απόπειρα υπονόμευσης της νόμιμης λειτουργίας της προώθησης από οποιοδήποτε άτομο μπορεί να συνιστά παράβαση του ποινικού και αστικού δικαίου. Σε περίπτωση ανάλογης απόπειρας, η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διεκδικήσει αποζημίωση από οποιοδήποτε εμπλεκόμενο άτομο στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο. Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια αντιμετωπίζει δυσκολίες στη συνέχιση της προώθησης ή αν υπονομεύεται σοβαρά η ακεραιότητα ή/και η διενέργεια της προώθησης από οποιοδήποτε συμβάν πέραν του ελέγχου της Διοργανώτριας όπως, μεταξύ άλλων, φωτιά, πλημμύρα, επιδημία, σεισμό, έκρηξη, εργατική διαφορά ή απεργία, ανωτέρα βία ή δημόσιο κίνδυνο, δορυφορική βλάβη ή δυσλειτουργία του εξοπλισμού, επαναστάσεις ή εμφύλιες αναταραχές, πόλεμο (κηρυγμένο ή μη), τρομοκρατική απειλή ή δραστηριότητα, ή από οποιονδήποτε νόμο, διάταγμα ή κανονισμό, απόφαση δικαστηρίου ή δικαιοδοσίας, μόλυνση από ιό υπολογιστή, μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση, τεχνικές βλάβες ή άλλη αιτία που δεν υπόκειται ευλόγως στον έλεγχο της Διοργανώτριας (γεγονός ή περιστατικό που χαρακτηρίζεται ως “ανωτέρα βία”), η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, να συντομεύσει, τροποποιήσει, αναστείλει, ακυρώσει ή τερματίσει την προώθηση, χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση. Ομοίως η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς σε οποιοδήποτε στάδιο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους, εφόσον τούτο κριθεί απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, γνωστοποιώντας τούτο μέσω σχετικής ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.

7.3 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής και των όρων χρήσης της ιστοσελίδας  … https://puma.sportswind.gr/raffle/……. που είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα αυτή, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση των συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι του Διοργανωτή. 

7.4 Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει στη διεύθυνση (e-mail): gaby.capon@faisgroup.gr………………….

7.5 Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, τα διακριτικά γνωρίσματα, σε λέξεις ή ενδείξεις που προσομοιάζουν προς τα σήματα, brands ή οποιεσδήποτε μεταφράσεις αυτών ή το διακριτικό τίτλο ή την επιχειρηματική δραστηριότητα ή τις ευρεσιτεχνίες της Διοργανώτριας ή του ομίλου εταιρειών στον οποίο ανήκει.

7.6 Οι ως άνω τροποποιήσεις των παρόντων Όρων Συμμετοχής θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή τρίτων αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια μεταβολή, ανάκληση, ματαίωση ή χρονική μετάθεση του παρόντος Διαγωνισμού.

8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε Κλήρωση αποτελεί σαφή και εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση συγκατάθεσης για την τήρηση των στοιχείων τους και την επεξεργασία τους κατά την έννοια του ν. 4624/2019 και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 (GDPR), με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή της Κλήρωσης. Η συμμετοχή σας αποτελεί αποδοχή ότι θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους της Διοργανώτριας επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που έχουν κατά τα ανωτέρω παρασχεθεί αποκλειστικά για το σκοπό της κλήρωσης και περαιτέρω συλλογή τους προκειμένου να υποβάλλετε δήλωση συμμετοχής στην κλήρωση και την ανάδειξη των Δικαιούχων της κλήρωσης για την αγορά του Προϊόντος. Συγκεκριμένα, η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο με τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: (α) Ονοματεπώνυμο, (β) Αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, (γ) διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αποκλειστικά για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας, (δ)καθώς άλλα στοιχεία που εμπεριέχονται στα έγγραφα ταυτοπροσωπίας που δύναται να υποδεικνύονται κατά τα ανωτέρω από τη Διοργανώτρια προς τους σκοπούς επιβεβαίωσης της ταυτοπροσωπίας των Δικαιούχων κάθε Κλήρωσης. Τα ως άνω προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν και θα τύχουν επεξεργασίας από την Διοργανώτρια. Τα στοιχεία των Δικαιούχων θα διατηρούνται για την ολοκλήρωση της Αγοράς του προϊόντος  και  μετά από αυτήν για την εξασφάλιση εννόμων συμφερόντων της Διοργανώτριας  ή και νομίμων υποχρεώσεων της και μέχρι την παραγραφή τυχόν απαιτήσεων της Διοργανώτριας και Δικαιούχων της Κλήρωσης ή σε άλλες περιπτώσεις που η Διοργανώτρια δικαιούται ή επιβάλλεται από τον νόμο.  

Για να έχετε λεπτομερείς ενδείξεις για το πως η Διοργανώτρια διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας προτρέπουμε να διαβάσετε την ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων https://eshop.sportswind.gr/sw-privacy-policy/,   όπου θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για την επεξεργασία από την Εταιρεία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία.

9. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ/ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Όλες οι διαφορές που προκύπτουν από τους παρόντες όρους θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Πειραιά.9