Η PUMA παρουσιάζει την πρώτη athleisure limited συλλογή μακιγιάζ υψηλής απόδοσης.

Η πρώτη αθλητική συλλογή μακιγιάζ γιορτάστηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Την Τετάρτη 20/02 η PUMA, σε συνεργασία με την Maybelline New York , παρουσίασε την πρώτη athleisure limited συλλογή μακιγιάζ υψηλής απόδοσης σε ένα exclusive training & beauty session που στόχο είχε να συνδυάσει την ομορφιά, τη μόδα και τον αθλητισμό.
Με επίκεντρο τη γυναίκα και την ανάγκη της για neverlasting προϊόντα ομορφιάς ενώ γυμνάζεται, περισσότερες από 35 αναγνωρισμένες fashion & beauty bloggers, με κοινό χαρακτηριστικό την ομορφιά και τη γυμναστική, έδωσαν ραντεβού στο Nick Marianos Dance Factory της Γλυφάδας για να δοκιμάσουν τη νέα exclusive συνεργασία και να γυμναστούν από τον δημοφιλή χορογράφο.

Η βασική εκπρόσωπος και πρεσβευτής της καμπάνιας Adriana Lima φρόντισε να κάνει αισθητή της ‘’παρουσία’’ της σε όλα τα σημεία του χώρου. Όσοι την παρακολουθούν στο Instagram θα γνωρίζουν την αγάπη της για το boxing. Έτσι, η PUMA και η MAYBELLINE έστησαν προς τιμήν της έναν εντυπωσιακό branded σάκο του box, στον οποίο είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν οι influencers και να μοιράσουν την εμπειρία τους στους χιλιάδες Instagram followersΝτυμένες με full PUMA outfit, αφέθηκαν στα χέρια της Professional MakeUp Artist Μάγδας Αναστασοπούλου, η οποία και ανέλαβε να προετοιμάσει τις bloggers για την λαμπερή training εμπειρία με τη μοναδική αδιάβροχη συλλογή. Exclusive beauty tips από την PUMA X MAYBELLINE ολοκλήρωσαν το μοναδικό event.  ‘’PUMA X MAYBELLINE just took the makeup game to the next level’’