Νέα σεζόν, νέοι στόχοι στο γυμναστήριο. Η ανάγκη όμως για το κατάλληλο παπούτσι προπόνησης παραμένει η ίδια. Η PUMA, με στόχο την βέλτιστη απόδοση και ευελιξία των κινήσεών σου, καινοτομεί και παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία LQD CELL.

Προσαρμοσμένη αποκλειστικά για τις ανάγκες της καθημερινής προπόνησης, η νέα τεχνολογία αποτυπώνεται για πρώτη φορά στο νέο LQD CELL TENSION, ένα παπούτσι για το γυμναστήριο με έντονα χαρακτηριστικά, φτιαγμένο για τον καθημερινό αθλητή.  Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την μοναδική επιλογή του κορυφαίου daily athlete και F1 Winner – Lewis Hamilton.

Ο ειδικός αφρός τοποθετημένος σε στρατηγικά σημεία και η απορρόφηση κραδασμών που προσφέρει, δίνουν ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα, απαλή αίσθηση και το πιο σταθερό cushioning. 

Αυτό που κάποτε ονομαζόταν σύστημα απορρόφησης κραδασμών και αντιπροσώπευε την τεχνολογία CELL της PUMA και έχοντας δοκιμαστεί από τους μεγαλύτερους δρομείς της δεκαετίας του 90, έχει μεταλλαχθεί πλέον σε ένα πολύ ελαφρύ σύστημα αποσβέσεων που παρέχει αυξημένη σταθερότητα και βελτιωμένη απορρόφηση κραδασμών. Εξελίσσει το αρχικό σχέδιο, σε ένα υψηλής απόδοσης training shoe και το τοποθετεί στις καλύτερες επιλογές των αθλητών του σήμερα.

Ανάλογα με τις ανάγκες του προϊόντος, η καινονόμα τεχνολογία συνδιάζεται με τις high performance technologies αφρού της PUMA, επιστρέφοντας την ενέργεια σε διάφορες περιοχές του ποδιού και αφήνοντας την νέα τεχνολογία LQD CELL να εργαστεί με διαφορετικούς τρόπους. Το αποτέλεσμα; Πολλαπλά οφέλη στον αθλητή.
Πώς λειτουργεί; Τα μαλακά αλλά πολύ ανθεκτικά εξαγωνικά κελιά συμπιέζονται και αναδιαμορφώνονται για να σε κρατούν σταθερό. Όσοι το εμπιστευθούν, θα ανακαλύψουν νέα levels στο daily workout. Ο κορυφαίος Lewis Hamilton, ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο Usain Bolt και πολλοί ακόμη αθλητες δείχνουν την προτίμησή τους στο LQD CELL TENSION. Εσύ;

Ανακάλυψέ το στο κοντινότερο κατάστημα PUMA!