Πεισμώνεις. Προσπαθείς. Όμως δεν τα παρατάς. Η κάθε σου προπόνηση είναι πολύτιμη. Το κάθε λεπτό, μοναδικό. Το νέο Jaab XT δίνει τα πάντα, αρκεί να το εμπιστευτείς και ο κορυφαίος Lewis Hamilton δείχνει ξεκάθαρα την επιλογή του. 

Painful workout? Σίγουρα όχι με το Jaab XTΤο ημί-πλεκτο upper του Jaab δίνει το τέλειο fit στο πόδι  κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ένα sock-like-feel για άμεση άνεση. Η ειδική σχεδίαση (από ΤPU) στο πίσω μέρος της φτέρνας προσφέρει επιπλέον υποστήριξη, μεγαλύτερη προστασία από τραυματισμούς και σταθερότητα για να σε αφήσει να αφοσιωθείς στο workout σου.

Η μεσαία σόλα τεχνολογίας Pro Foam του Jaab XT, συνδυάζεται με την τεχνολογία Hybrid στο ½ του πέλματος για να σου προσφέρει το μέγιστο επίπεδο άνεσης που έχεις νιώσει.

Άν θα έπρεπε να επιλέξουμε μια λέξη για να χαρακτηρίσουμε το Jaab XT, αυτή θα ήταν η λέξη “υβριδικό”. Μάθε το γιατί! Η ένωση των 2 κορυφαίων NRGY & IGNITE τεχνολογιών της PUMA συνδυάζουν επιστροφή ενέργειας – εφαρμογή – cushioning στο μέγιστο βαθμό, στη μια κορυφαία τεχνολογία HYBRID. Το αποτέλεσμα; O ηγέτης στο running που δεν διαπραγματεύεται την άνεση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πάνω απ’ όλα το στυλ!