Εμπνεύστηκε από τις ασκήσεις υψηλής έντασης για όλες εκείνες τις στιγμές που συνεχίζεις να νιώθεις ακούραστη. Hell YeahΤο διεθνές μοντέλο και kick boxing badass Adriana Lima λανσάρει μια totally new σιλουέτα, στο πιο σύγχρονο trainer του σήμερα. Με moto το ”From Sweat Comes Beauty”, η Adriana Lima αποδεικνύει ότι από τον ιδρώτα έρχεται η ψυχική και σωματική ομορφιά. Ανεξάρτητα από το σχήμα, το χρώμα ή το μέγεθος, η προπόνηση διεγείρει θετικά αποτελέσματα που ενισχύουν τη φυσική μας ομορφιά. Το Jaab XT Trailblazer σχεδιάστηκε για να ωθήσει τις γυναίκες να αποδώσουν στο καλύτερο δυνατό.

Το Jaab XT έρχεται μαζί με τη σκληρή προπόνηση για να γίνει ο πιστός σου σύμμαχος, αυτός που θα σε κάνει να δείχνεις ακαταμάχητη σε κάθε kick, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Η κατασκευή του άνω μέρους του προσφέρει άνετη εφαρμογή με sock-like αίσθηση που αγκαλιάζει το πόδι ενώ το σύστημα δεσίματός του, εμπνευσμένο από την πυγμαχία, έρχεται για το απόλυτο support, on your feet.

Το Jaab XT έχει τεχνολογία PROFOAM κατά μήκος του πέλματος, ενώ στο σημείο του μετατάρσιου βρίσκεται η τεχνολογία HYBRID, ορατή μόνο από το κάτω μέρος του παπουτσιού για ακόμη μεγαλύτερο cushioning, επιστροφή ενέργειας και μακροχρόνια άνεση. 

Motivation στα ύψη. Οτιδήποτε κι αν επιδιώκεις, απο σήμερα το’ χεις. Do More In Jaab XT.