Για να φτάσεις στην κορυφή, πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και αυτό η PUMA το γνωρίζει καλά. Το ολοκαίνουριο HYBRID NX, το νέο high performance running shoe, σχεδιάστηκε για εσένα που δε δέχεσαι συμβιβασμούς. Ανεξάρτητα από το που και πόσο αποφασίζεις να τρέξεις, αυτό το παπούτσι δίνει τα πάντα, αρκεί να το εμπιστευτείς.

Εκεί που η τεχνολογία συναντά το στυλ, το HYBRID NX παίζει πρωταγωνιστικό λόγο. Η μεσαία σόλα Hybrid προσφέρει το απόλυτο mix των 2 πρωτοποριακών τεχνολογιών της PUMA – IGNITE και NRGY – για άμεσα αποτελέσματα, μέγιστη απόδοση και ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Η ειδική σχεδίαση στο πίσω μέρος της φτέρνας χαρίζει το τέλειο support στη διάρκεια του run σου, μεγαλύτερη προστασία από τραυματισμούς και σταθερότητα κατά την άσκηση.

‘’Το νέο Hybrid NX δίνει τα πάντα για να σε βοηθήσει να αφοσιωθείς στους στόχους σου’’. Με αυτά τα λόγια, ο Lewis Hamilton, πρεσβευτής του νέου running παπουτσιού της PUMA, δείχνει την εμπιστοσύνη του σε αυτό και μας προτρέπει να κυριαρχήσουμε σε κάθε επίπεδο. Βασίσου στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του και κάνε τα χιλιόμετρα να μοιάζουν ασήμαντα. Τίποτα δε σε σταματά. Τίποτα  δε μπορεί να σε κρατήσει πίσω.

Για το HYBRID NX, οι συστάσεις είναι περιττές. H συνταγή της επιτυχίας του ( επιστροφή ενέργειας – τέλεια εφαρμογή – ανώτερο cushioning ) σε συνδυασμό με το αδιαπραγμάτευτο στυλ, το καθιστούν ως την κορυφαία επιλογή που θα κάνει power up την καθημερινή σου άσκηση.

Ανακάλυψε τα προνόμια του νέου Hybrid NX σε όλο το δίκτυο αθλητικών καταστημάτων της Ελλάδος.