Συνδυάζοντας δύο κορυφαίες τεχνολογίες υλικών, η PUMA καινοτομεί παρουσιάζοντας το νέο Hybrid Astro, το ιδανικό running shoe που στόχο έχει να ενεργοποιήσει κάθε σου κίνηση στο έπακρο και να δώσει τέλος στη ρουτίνα της προπόνησής σου! Η μέση σόλα εφοδιασμένη με αφρό τεχνολογίας ‘’Hybrid’’ αναπτύσσεται σε όλη την περιοχή του πέλματος προσφέροντας μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης, ενώ η τεχνολογία NETFIT , τοποθετημένη στο midfoot προσθέτει προστασία και σταθερότητα σε κάθε στιγμή της προπόνησής σου.

Με αυτό τον τρόπο οι τεχνολογίες συνδυάζονται για να σου δώσουν τον απόλυτο έλεγχο κίνησης του ποδιού και να απογειώσουν το τρέξιμό σου. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου σου everyday runner, περιλαμβάνονται αναπνεύσιμα υλικά τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία και αεροδυναμική σχεδίαση στη φτέρνα για μεγαλύτερη προστασία.

Δοκιμασμένο από τον F1 pilot – Lewis Hamilton και κορυφαίους trainers, το Hybrid Astro σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα running shoe;

Ανακάλυψέ το σε ένα κατάστημα δίπλα σου.