Κρατώντας το ρυθμό ψηλά και σταθερά, η PUMA λανσάρει το επόμενο iteration του πρωτοποριακού RSX . The allnew Trophy Is Rising To Fame! To νέο Trophy, worn by GEasy, διαδέχεται επάξια τον προκάτοχό του RSX Toys, ενθουσιάζοντας με τον κομψό – bulky σχεδιασμό του, εναρμονισμένο απόλυτα με τα όσα αρμόζει η εποχή μας. Glamour στοιχεία και ιδιαίτερες λεπτομέρειες του δίνουν αίσθηση υπεροχής και μοναδικότητας. ‘’The RS-X Trophies celebrates the extreme reinvention of fame in the era of social media and reality television.’’

Στις μέρες μας βλέπουμε ολοένα και περισσότερο μια τάση ένταξης «νέων» celebrities στα δεδομένα, προσώπων που προέρχονται από τα social media, τον αθλητισμό, τη μουσική και πολλούς τομείς ακόμη. Αυτό το disrupt που συμβαίνει σήμερα, αποτελεί πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του νέου RSX Trophies.

Κατασκευασμένο με τεχνολογία RS στη μεσαία σόλα, η bulky σιλουέτα του Trophy είναι κομψά διακοσμημένη με δερμάτινες λεπτομέρειες. Ανταγωνίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό, το ήδη αγαπημένο Trophy με τις κομψές λεπτομέρειες και στοιχεία που προσδίδουν το όνομά του, διατίθεται σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς, BlackTeam Gold, WhiteBronze & SteelGrey Dark Shadow.

Πίσω στη δεκαετία του ’80s, η τεχνολογία RS ήταν η επιτομή του cushioning, πρωτοπορώντας στο οικοσύστημα των sneakers. Ανοίγοντας το δρόμο για το μέλλον και τιμώντας το παρελθόν, σήμερα η PUMA λανσάρει τη σειρά RSX και γιορτάζει την επανένταξή του στη βιομηχανία των sneakers με ιδιαίτερα mixes υλικών & κορυφαία ποιότητα, έντονους χρωματικούς σχεδιασμούς και αστείρευτη έμπνευση για το μέλλον.