Το Deviate Nitro 2 επιστρέφει με ανανεωμένες τεχνολογίες για αξεπέραστες επιδόσεις!

Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, PUMA, παρουσιάζει το νέο Deviate Nitro 2 και για άλλη μία φορά γίνεται «ένα» με το μότο της: Forever Faster. Το Deviate Nitro 2 αποτελεί ένα από τα πλέον top-tier δρομικά παπούτσια της PUMA, αλλά και όλης της αγοράς. Με ανανεωμένες τεχνολογίες από τον πολυβραβευμένο προκάτοχό του, το παπούτσι θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο στην προπόνησή σας. Είτε πρόκειται για μικρές αποστάσεις, είτε για μαραθωνίους και ultras, το Deviate Nitro 2 έρχεται για να προσφέρει τη λύση σε κάθε elite δρομέα!
Οι προηγμένες τεχνολογίες του παπουτσιού θα σας προσφέρουν μέγιστες αποδόσεις για μία γρήγορη και εύκολη διαδρομή. Ο συνδυασμός του νέου αφρού NITRO Elite και του ανακατασκευασμένου PWRPLATE δημιουργούν μία καινοτόμα κατασκευή με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο και άνετο run.

PWRPLATE: Το αναβαθμισμένο carbon plate ή αλλιώς “PWRPLATE” έχει σχεδιαστεί από 100% ίνες άνθρακα και λειτουργεί ως μοχλός για μεγαλύτερη ώθηση κατά το toe-off. 

NITRO & NITRO Elite: Ο premium αφρός NITRO Elite και ο κλασικός αφρός NITRO προσδίδουν βελτιωμένη απόκριση και μέγιστη επιστροφή ενέργειας (74-80%). Επιπλέον, η τεχνολογία προσφέρει υψηλή αντικραδασμική προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο (35% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του).
PWRTAPE: Η τεχνολογία PWRTAPE στοχεύει στην στρατηγική ενίσχυση, (για μεγαλύτερη αντοχή) και στην υποστήριξη του τρεξίματος στις στροφές. Επίσης, περιέχει ανακλαστικά στοιχεία, για ορατότητα 360 μοιρών και τρέξιμο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
PUMAGRIP: Η τεχνολογία PUMAGRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε σας βήμα, χάρη στον ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς του, η τεχνολογία συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.