Σχετικά

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

FOREVER FASTER
Μέσα από την επιμονή μας να προχωράμε μπροστά, να είμαστε καινοτόμοι, να εμπιστευόμαστε το ένστικτo και το θάρρος μας. Η φράση "πιο γρήγορα" θυμίζει στον κόσμο τι σημαίνει να παίζεις, να κερδίζεις, να σπας τα ρεκόρ, να τα ξεπερνάς ξανά, και να κάνεις το γύρο του θριάμβου, όπως ο Usain Bolt.

Η Sportswind Α.Ε., Επίσημος Διανομέας της PUMA για Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο, σας καλωσορίζει στη Νέα Εποχή PUMA: την εποχή του FOREVER FASTER. Από την ίδρυσή της το 1948, η PUMA ανέπτυξε καινοτόμα προιόντα στο χώρο του αθλητισμού, για τους πιο γρήγορους αθλητές στην ιστορία, αλλά και για τους αναρίθμητους φίλους των σπορ. Από το ποδόσφαιρο στο γκολφ και από τη Formula 1 μέχρι το στίβο, οι αθλητές που εμπιστεύονται την PUMA κάνουν παγκόσμια ρεκόρ, κερδίζουν μετάλλια, και δημιουργούν μοναδικές στιγμές που αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτοί οι εντυπωσιακοί συνδυασμοί παικτών και ομάδων είναι οι πρεσβευτές των προϊόντων της PUMA και ενσαρκώνουν τη δυναμική και το χαρακτήρα πίσω από το PUMA brand. Usain Bolt, Mario Balotelli, Lewis Hamilton, Lisa Urech, Marco Reus, Marta Vieria da Silva, Sergio Aguero, Cesc Fabregas, Rickie Fowler, Lexie Thompson, είναι κάποιοι από τους πρωταθλητές που μας οδηγούν μπροστά.
Και μαζί τους, οδηγούμε τον κόσμο του αθλητισμού μπροστά.

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Τα προσωπικά σου στοιχεία θα τηρηθούν απολύτως εμπιστευτικά και δεν θα δοθούν σε τρίτους. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να δηλώσεις διαγραφή. Βρείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων εδώ.